Kadeau
Bornholms natur - vild som dyrket - er omdrejningspunkt og rygrad i vores køkken. Vi kærer om traditionerne, men stræber efter at forny. Vi er ambitiøse og grundige, men vil altid være legesyge og udforskende. Vores køkken er regionalt, men vi føler os inspirerede af hele verden. Vi følger årets gang og sæsonernes skiften. I vækstsæsonen arbejder vi intenst med naturens skiftende forråd, men gemmer også så meget vi kan. Vi putter Bornholm på glas, og sørger for, at der er bornholmsk natur på tallerkenen hele året. Vi udforsker og udvikler hele tiden råvaregrundlag og teknikker, både i gemmekøkkenet og i restauranten. Vi dyrker vore egne urter, grøntsager, frugter og bær, og arbejder tæt sammen med vores leverandører.

Vi dyrker, plukker, gemmer, serverer og elsker Bornholm.

Rasmus, Magnus & Nicolai

Kadeau logo

maden & vinen


frokost & aften


bornholmerbank


bouillon af okse og sukkertang

glødebagt glaskål, solbærblade og rabarberrod

molboøsters, elstar, gæret hvede og sø salat

savoykål, sauerkraut, persille og østers

hengemte grøntsager, havørred og stikkelsbær

stegt brød med aromatisk kirsebær smør

jomfruhummer, valnød og røde bær

kold- og varmrøget laks

vissen havesyre, kartofler og røget blåmusling

'hvad vi har i haven' tartelet

selleri, kaviar, myrer og skovmærke

modnet gris, kvan og blå ost

and fra Fini, græskar og marehalm

tærte med høfløde, sødskærm og skovfyr

gærede hindbær, hvide ribs og valnøddesnaps


maden:
1800,-

vinmenu:
1300,-

vinmenu (den mindre):
800,-

Vores vinmenu er baseret på levende vine lavet på sunde druer, dyrket uden brug af pesticider og lignende. Vi arbejder med små, dygtige producenter, som arbejder hårdt i marken, og ikke tilsætter kemi i kælderen. Vinene afspejler menuen, og spænder derfor fra det slanke, friske og sprøde til det voluminøse, dybe og komplekse, men altid med rank syre.

juice- og mostmenu:
800,-

Vores juice- og mostmenu er baseret på økologisk juice og most fra Bornholms Mosteri. Alt sammen tilsmagt med hjemmelavede syltelager, sirupper og udtræk på råvarer fra vores køkkenhaver på øen og den bornholmske natur, som i samspil med maden, forsøger at genskabe minder netop derfra. Som med en vinmenu, er vores juice- og mostmenu syrerig, udfordrende og balanceret, så den matcher sæsonens menu.




*Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.


Hent vinkort (pdf)

giv et gavekort

Lav dit personlige gavekort her
Køb gavekort
her bor vi

Google Maps

kadeau København
Wildersgade 10b
1408 København K
CVR 37443069
Tlf. +45 33 25 22 23
kbh@kadeau.dk

Google View