kadeau
Omgivet af stranden, havet, skoven og himlen, i de yderste klitter på Bornholms sydkyst, ligger vores skønne lille restaurant.

Vi elsker mad og vin, og vi elsker Bornholm!
Derfor er det missionen at udforske det regionale køkken, som ligger vores hjerter så nært. Ambitionen er at definere en ny bornholmsk smag, som bygger på de nordiske dogmer. De skiftende sæsoner, det enkle og komplicerede udtryk, de ferske, friske og sprøde toner er ligeværdige ingredienser.

Rasmus, Magnus & Nicolai

Kadeau logo

maden & vinen

Eksempel på menu
bornholmerbank


torsdag-søndag fra kl. 18.00


Courgette, figenblade, blomsterkarse kapers

Rejetoast, grøn rabarber, tørret Karl Johan

Østers, surkål, hasselnødder, havesyre

Palthästa, lagret ost, blomster

Kammusling, ristet gær, broccoli, rabarberrod

Hengemte tomater, løg, tomatvand

Kartofler, blåbær kombucha, persille, Havgus

Gulerødder, vild peberrod, marehalm, reduceret fløde

Sild, sylt og friskost

Kyllinge shawarma, havtorn- og hybenbarbecue, skovsyre

Nobilis og karamelliseret kærnemælk

Crème fraîche, bær fra haven, græskar


mad 1300,-


vinmenu 1000,-

mostmenu 600,-


pederskerbank


torsdag-søndag fra kl. 18.00


Courgette, figenblade, blomsterkarse kapers

Østers, surkål, hasselnødder, havesyre

Palthästa, lagret ost, blomster

Hengemte tomater, løg, tomatvand

Kartofler, blåbær kombucha, persille, Havgus

Kyllinge shawarma, havtorn- og hybenbarbecue, skovsyre

Crème fraîche, rbær fra haven, græskar


mad 950,-

vinmenu 700,-

mostmenu 600,-


vin og most på kadeau

Vores vinmenu er baseret på levende vine lavet på sunde druer, dyrket uden brug af pesticider og lignende. Vi arbejder med små, dygtige producenter, som arbejder hårdt i marken, og ikke tilsætter kemi i kælderen. Vinene afspejler menuen og spænder derfor fra det slanke, friske og sprøde til det voluminøse, dybe og komplekse, men altid med rank syre.

Vores juicemenu er baseret på økologiske safter fra Bornholm og på hengemmelser fra vores forråd. Smage og aromaer der pirrer ganen og fremkalder minder fra hedengangne somre og høstsæsoner. Med afsæt i vinens verden anstrenger vi os for at kreere komplekse og forfriskende og balancerede juicematches.


Hent vinliste (pdf)

*information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.



frokostbank


sidste frokost service 12. august


Speget og syltet

Rejetoast, grøn rabarber, tørret Karl Johan

Ærter, figenblade, blomsterkarse kapers

Palthästa, lagret ost, blomster

Gulerødder, vild peberrod, marehalm, reduceret fløde

Kartofler, blåbær kombucha, persille, Havgus

Kyllinge shawarma, kål, havtorn- og hybenbarbecue

Crème fraîche, bær fra haven, græskar


mad 700,-

vinmenu 600,-

mostmenu 400,-

Lav dit personlige gavekort nu
Køb gavekort
Her bor vi

Google Maps

kadeau Bornholm
Baunevej 18
Vestre Sømark
Pedersker
3720 Åkirkeby
CVR 37443069
Tlf. +45 56 97 82 50
bornholm@kadeau.dk

Google View

kadeau