Kadeau og Bornholm

Omgivet af stranden, havet, skoven og himlen, i de yderste klitter på Bornholms sydkyst, ligger vores skønne lille restaurant.

Vi elsker mad og vin, og vi elsker Bornholm!
Derfor er det missionen at udforske det regionale køkken, som ligger vores hjerter så nært. Ambitionen er at definere en ny bornholmsk smag, som bygger på de nordiske dogmer. De skiftende sæsoner, det enkle og komplicerede udtryk, de ferske, friske og sprøde toner er ligeværdige ingredienser.

Rasmus, Magnus & Nicolai

Kadeau logo

maden & vinen

aften
Bornholmerbank 1000,-

8 retter, snacks og sødt

Vinmenu 900,-

Mostmenu 600,-
Pederskerbank 700,-

5 retter, snacks og sødt

Vinmenu 700,-

Mostmenu 500,-
aftensmad
frokost
hvordan & hvorledes

2 ret >>> den lille sult
3 retter >>> den moderate sult
4 retter >>> den store sult

2 retter 300,-

3 retter 400,-

4 retter 500,-
frokostmenuen
vinen
Vi elsker vin

Store vine og små vine. Stille og boblende vine. Røde og hvide vine. Allermest kærlighed har vi til vine der er lavet i pagt med naturen. Som fortæller en historie om det sted hvor vinstokkene gror, og om mennesket bag vinen.

 

Vi kender mange af vinbønderne, og arbejder med de mest passionerede vinimportører i landet. De fleste af vores vine er fra relativt kølige egne, og er drevet af frisk frugt og markant syre.

 

Vi vægter elegance og energi over poleret power. Det passer bedre til både vores mad og vores mund.

Hent vinliste (pdf)

Book bord
White Guide 2015
White Guide har kåret Kadeauerne til Danmarks tredje- og tiendebedste restauranter, og PONY til landets 26.-bedste. Vi kan ikke få armene ned!
Besøg White Guide her
Årets Spisested 2015

Politikens Ibyen har via en brugerafstemning kåret Kadeau København som Årets Spisested i København. Vi takker og bukker for stemmerne og kærligheden!

SOMMERPONY!!
Hen over sommeren kommer vi til at køre hele TO restauranter på Bornholm, da vi ud over Kadeau Bornholm også åbner en lille SommerPONY på et hotel i Sandvig på Nordlandet. Mere info følger!
Kadeau Bornholm 2015
D. 30. april slår vi dørene op til niende sæson på Kadeau Bornholm, og vi glæder os mere end nogensinde. Book dit bord øverst på siden her!
Falken til Bocuse d'Or!!

Vores souschef Morten Falk vandt i januar den danske udtagelse til den næste europæiske Bocuse d’Or i Budapest 2016. Tillykke, Morten! Vi glæder os til at følge dit eventyr.

Kadeau-film

Vi har fået lavet en lille Kadeau-film, som vi synes giver et glimrende indtryk af, hvad vi går og laver.
Se den her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

galleri

Photography by Marie Louise Munkegaard


Alt billedmateriale på www.kadeau.dk tilhører Kadeau og fotograf Marie Louise Munkegaard. Hvis du ønsker at bruge vores fotos – det være sig i trykte eller i digitale medier – skal Marie Louise Munkegaard krediteres, og kadeau skal adviseres via presse@kadeau.dk. Udvalgte fotos findes i høj opløsning, og kan rekvireres via presse@kadeau.dk
Har du spørgsmål til vores billedmateriale og brugen af det, bedes du kontakte os på presse@kadeau.dk.

giv et gavekort

Her bor vi

Google Maps

kadeau Bornholm
Baunevej 18
Vestre Sømark
Pedersker
3720 Åkirkeby
CVR 30297016
Tlf. +45 56 97 82 50
bornholm@kadeau.dk

Google View

kadeau
Nicolai